2a edició de la triatló d’alumnat a l’IES Capdepera

4 julio 2012 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes

El dilluns dia 25 es va realitzar la 2a edició de la triatló d’alumnat a les instal·lacions municipals “Es Figueral” fent uns recorreguts de 100 metres d’aigua, 4 km bici i 1km de carrera.Hi va regnar un molt bon ambient i malgrat la forta calor, la prova es va disputar amb total normalitat. S’ha de recordar que aquesta triatló estava patrocinada per “La Caixa”, a més de tenir la col·laboració de “s’Agrupació” (constructors de Llevant) i del Servei Municipal d’Esports. Es varen disputar dues carreres dividides en primer cicle (1r i 2n d’ESO) i en segon cicle i batxillerats i PQPI’s i MMVV.

Us oferim unes imatges:

capvermell

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com