Quirante i Ocete s’acomiaden de l’afició del Joventut Mariana

6 julio 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Alejandra Quirante i Gaby Ocete

Les jugadores del Sóller Bon Dia! Alejandra Quirante i Gaby Ocete han convocat avui dematí una roda de premsa per acomiadar-se de l’afició sollerica.

Quirante ha dit està totalment agraïda al club “per l’oportunitat que m’ha donat”. Ha afirmat que “el somni de tota jugadora és arribar a la màxima categoria” i que fer-ho a la seva pròpia terra “és el màxim”.

Ocete, per la seva banda, ha agraït el suport rebut pel club i afició durant les set temporades que ha jugat a Sóller. També ha animat als responsables del Joventut Mariana a lluitar per recuperar el lloc que s’ha aconseguit en aquests anys dins el bàsquet nacional femení.

saveu.cat

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com