BESTARD COMUNICA ALS PRESIDENTS D’EIVISSA I DE FORMENTERA LA PREOCUPACIÓ PER LA SUBVENCIÓ ALS VIATGES INTERILLES

12 julio 2012 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol
Miquel Bestard amb els presidents dels Consells Insulars

El president de la FFIB, Miquel Bestard, va parlar a Eivissa amb els dos presidents dels Consells Insulars: Vicent Serra, del Consell d’Eivissa, i Jaume Ferrer, del Consell de Formentera. Bestard els va posar al corrent de la incertesa que existeix en el món del futbol federat pel futur de les competicions interilles. El president de la FFIB els va demanar que fessin les gestions oportunes per que es mantenguin les subvencions als viatges que han de fer els equips que juguen a categories on els equips són de diverses illes.

Les subvencions estaven compromeses pel Govern Balear, que deu algunes partides, i encara no se sap si continuaran la temporada que ve.

El president de la FFIB, com ha manifestat en diverses ocasions, considera injust que els futbolistes de Menorca, Eivissa, Formentera i Mallorca hagin de patir els costos de la insularitat. Els clubs no estan disposats a assumir aquestes despeses i, per tant, les competicions podrien desaparèixer.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com