Fernando Gilet afirma que a la 31 Copa del Rey Audi-Mapfre situa a Palma en un «indiscutible aparador promocional»

13 julio 2012 | Por Redacción | Categoria: Eventos, Náutica, Otros Deportes, Vela

31 Copa del Rey Audi-Mapfre

El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, que ha presentado la regata en las terrazas del RCNP, asegura que con la ubicación del village en Sa Feixina, la competición “se abre a la ciudad y la ciudad se adentra en alta mar”

Palma, 13 de juliol de 2012.- El tinent de batle de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, ha presentat aquest matí a les terrasses del Reial Club Nàutic de Palma (RCNP) la 31 edició de la Copa del Rey Audi -Mapfre, competició en què enguany prendran part embarcacions de 19 països d’Amèrica, Europa i Àsia.

A més de Gilet han estat presents a l’acte Emerico Fuster Pons, vicepresident del RCNP; els directors generals d’Esports de l’Ajuntament de Palma i Govern dels Illes Balears, Damián Vich i Javier Morente, respectivamente; el director de marketing d’Audi, Joan Miquel Malagelada, i el director territorial de Mapfre a Balears, José Antonio Continente.

Fernando Gilet s’ha referit a la regata com la prova «més emblemàtica, més excel·lent i més significada de tot el calendari esportiu de la nostra ciutat», circumstància que permet situar Palma en un «indiscutible aparador promocional» a nivell turístic. Aquest fet, ha dit, significa a més «una palanca d’activitat econòmica i de llocs de feina» a més de ser «un exemple de col·laboració public-privada com a mitjà per aconseguir el repte més important de tots, el camí de la recuperació econòmica».

El tinent de batle de Cultura i Esports ha destacat, a més, la novetat del Village de la regata, emplaçat al parc de la Feixina, un fet que «ha estat possible gràcies exclusivament a la iniciativa privada» i que propicia que la 31 Copa del Rey Audi-Mapfre «s’obri a la ciutat i la ciutat s’endinsi en alta mar».

La 31 Copa del Rey Audi-Mapfre es disputarà en aigües de la badia de Palma entre el 14 i el 21 de juliol.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com