Joshua Tortolero, cinquè fitxatge del CCE Sant Lluís

16 julio 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente
Joshua Tortolero

Joshua Tortolero (Sevilla, 1990) s’ha convertit aquesta tarda a nou jugador per a l’equip Regional Preferent per la propera temporada.

Amb el fitxatge de Joshua, ja són cinc les cares noves, amb les que l’equip afrontarà el nou any. Procedent del CE Ferreries de 3 ª Divisió i amb passat al Penya Ciutadella de Divisió d’Honor i en la nostra Entitat en l’equip de Lliga Balear que va disputar al competició en la temporada 2007/2008, ocupa la posició de davanter i signa per un any amb l’equip de José Ángel Moyano.

.

.

.

Informa: Deporte Balear  fuente: esportsmenorca.com

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com