L’AFICIÓ EXIGEIX RESPECTE

3 agosto 2012 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol

NOTA DE PREMSA DE AFICIONES UNIDAS

Madrid, 2 d’agost de 2012

En relació amb la publicació dels horaris dels partits per les 3 primeres jornades de la LLIGA BBVA des de AFICIONES UNIDAS com a associació fundada el març de 2000 i que agrupa les Federacions de Penyes de clubs de Futbol, ​​pertanyent en l’actualitat a la nostra associació 43 Federacions de Penyes, 9.876 penyes i prop de 1.000.000 d’aficionats al futbol al nostre país, manifestem:

– Que una vegada més els aficionats al futbol estem pagant la sense raó, i falta de criteri per part dels clubs en la negociació dels contractes de TV i en l’establiment dels horaris per facilitar l’accés als estadis, a aquells abonats que abans hagin pagat l’abonament per tota la temporada.

– Que estem totalment en contra que els partits es juguin en horaris totalment absurds, el que impedeix a la majoria d’aficionats poder assistir ni en molts casos poder utilitzar transport públic per anar amb els seus fills, sobretot el més joves, i els que no són de la ciutat on se celebra el partit, tot això tenint en compte, que el partit el tenen inclòs i pagat en el carnet d’abonat.

– Per tot això des AFICIONES UNIDAS diem a tots els Presidents de Clubs de Primera i Segona Divisió Ja n’hi ha prou, L’AFICIÓ EXIGEIX RESPECTE.

– Amb independència de les mesures que cada Federació de Penyes pugui adoptar animem als aficionats que vagin als camps a presenciar els partits de la primera jornada expressin la seva opinió per això proposem que

– A la primera jornada i a partir del minut 11, es realitzi una xiulada durant un minut en tots els estadis com a mostra de repulsa als horaris establerts.

– Que per part de cada Federació de Penyes es realitzi una pancarta amb el lema PRESIDENT: L’AFICIÓ EXIGEIX RESPECTE, com a mostra de la nostra indignació i alhora de solidaritat amb aquells aficionats que els seus equips disputen partits a les 23:00 hores.

– Que per part de cadascuna de les Federacions de Penyes que pertanyen a AFICIONS UNIDES es traslladarà al president del club la preocupació que tenim els aficionats al futbol per la situació actual.

José M. Suarez Braña

Aficiones Unidas – Presidente

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com