Miquel Vich disputarà el pròxim Campionat Europeu d’amateurs del trot a la ciutat de Praga

5 agosto 2012 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Miquel Vich

El Club d’Amateurs i Propietaris del Trot, informa de la presentació als mitjans de comunicació del mallorquí Miquel Vich, com a representant del amateur del trot nacional, el próxim dimecres día 8 a les 12 hores, a la sala VIP de l’Hipòdrom Son Pardo, que participarà al pròxim Campionat d’Europa de conductors amateurs.

Una competició organitzada pr la Federació Europea d’Amateurs (FEGAT), que se disputará els pròxims 11 y 12 de agost, a la ciutat de Praga, (República Txeca), a l´hipódromo de Slusovice, amb la participació dun total de 14 països.

Un campionat que es disputarà en 4 carreres sobre un recorregut de 1.700 metres. El representant del 14 països participants que sumi la puntuació més alta en les quatre curses programades, será el nou campió europeu.

Entre els participants destaca l’italià Mateo Zaccherini, un dels millors conductors amb llicència amateur a Italia, amb més de 250 victories, guanyant-ne més d’un centenar durant el 2.011. Piet Van Pollaert, d’Holanda, i Sandor Turbucz, representant d’Hungría, son dos habituals en el campionats europeus, mentre que el mallorquí Miquel Vich, amb 28 anys d’edat, realitzarà la seva primera participació a aquest campionat de la categoría amb un total de 148 victòries en la seva carrera esportiva, que inicià a l’any 2.000, amb 15 anys.

Santi Roig

Fotos: Miquel Vich

Miquel Vich

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com