La Manacor-Portocristo

22 agosto 2012 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes

Un ciclista va morir ahir a la carretera de Manacor-Portocristo. El dia abans, hi perderen la vida dues persones que anaven en un cotxe que topà amb un autocar ple de turistes. Ja n’hi ha prou. Aquesta carretera està farcida d’accidents, sang i pèrdues absurdes de vides humanes.

Les institucions han de reaccionar tot d’una i procedir-ne a la reforma, eliminant-hi els punts negres. N’hi ha tres o quatre que fan feredat pel nombre de sinistres que han registrat al llarg dels anys. És el cas de la costa del Molí d’en Sopa, de la recta de Santa Cirga i de l’encreuament de camins a la zona de la Marineta.

És imprescindible que els tècnics de Carreteres es posin mans a l’obra i que els polítics no escatimin a l’hora de fer una inversió que ara mateix esdevé imprescindible. Basta de tercermundismes. Fora punts negres. La imatge d’un autocar ple de turistes, alguns dels quals estaven copejats i ferits, contemplant el terrible espectacle de dos ciutadans morts dins el seu vehicle s’ha d’acabar o, almanco, s’ha de fer tot el possible per eradicar-lo. La manca de recursos públics no n’és excusa. S’hi ha d’actuar.

http://dbalears.cat

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com