El Fisiomèdia Manacor protagonista de “Zona Mixta”

11 septiembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
fisiomediamanacor

L’edició del dimecres del programa esportiu Zona Mixta estarà dedicat al Fisiomèdia Manacor amb motiu del començament de la Divisió d’Honor a la Lliga Nacional de Futbol Sala. El conjunt manacorí debutarà a la lliga el proper dissabte, dia 15, a les 13 hores, al pavelló Vista Alegre davant el CD Burela.

L’especial Zona Mixta, presentat per Alejandro Jurado i Miki Tous, comptarà amb un ampli ventall de convidats d’excepció. Per part del Fisiomedia Manacor asistiran el president, Miquel Jaume; el director esportiu, José Tirado; l’entrenador, Tomás de Dios i els jugadors Antonio Vadillo i Alejandro Vega. També està prevista la presència del president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard i el director general d’Esports del Govern, Javier Morente.

Al final del programa, que s’emetrà des del restaurant  IO Lounge de Palma,  entre tots els oients que hagin participat al programa via twitter (@EsportsIB3Radio) o facebook (Esports IB3 Ràdio) es sortejarà una samarreta oficial del Fisiomèdia Manacor, signada pels jugadors, i dèu entrades pel partit  que es disputarà al Palma Arena el dissabte, dia 22, a les 11.30h, entre el Fisiomèdia i l’Inter Movistar.

A més, a partir de les 20.30 h, Esports 3 estarà en antena amb la transmissió de la segona eliminatòria de la Copa del Rei entre el Constància i l’Ourense, des del Nou Camp d’Inca,  amb Jaume Ginard, Toni Fuster, Juan Luis Marcos i els comentaris de Miquel Bestard. Al programa s’inclouran connexions amb el Teatre Principal de Palma on es celebrarà, des de les 20.00 h, l’Acte Institucional amb motiu de la Diada de Mallorca 2012 amb el lliurament dels premis Jaume II als esportistes Brigitte Yagüe, Marga Crespí i al CD Binissalem.

Zona Mixta és el programa esportiu d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Alejandro Jurado, que s’emet de dilluns a divendres, a les 13.00 hores,

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 89.7 (Pollença i Sant Josep), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera) i 104.2 (Ciutadella). Es poden escoltar aquest i altres programes d’IB3 a la web www.ib3alacarta.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com