DISSABTE 15 DE SETEMBRE CONVOCATORIA SELECCIONS. MENORCA

12 septiembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Base

Aquest cap de setmana hi ha la primera convocatoria de seleccions inferiors, cadet, infantil i aleví, la convocatoria será en el nostre camp de Sant Bartomeu aquest dissabte, aquests son els horaris i convocats del nostre club que jugarán contra els nostres equips infantil B, Cadet i juvenil.

Selecció cadet, estan citats en el camp a les 10.30 hores per fer un entrenament i després seguidament a les 11.30 hores fer un partit amistós contra l’equip juvenil.
Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Alejandro Pozo, Angel Allés i Joan Vidal.

La selecció infantil es trobará a les 9.00 hores en el camp per fer un entrenament i després a les 10 hores jugar un partit amistós contra el nostre equip cadet.
Del nostre club hi ha citats 4 jugadors: Pau Benejam, David Florit, Francesc Bosch i Jesús Martí Pons.

La selecció alevi jugará el capvespre han estat citats a les 16.00 hores, per després de fer un entrenament i coneixer-se els jugadors fer un partit contra el nostre equip infantil B a partir de les 17.00 hores.
Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Lluís Llopis, Josep Allés Pons, David Marrades.

Molta sort a tots ells i que disfrutin d’aquesta experiencia.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com