Es lliuren els diplomes als participants en els cursets de vela 2012 del Club Nàutic

13 septiembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela
Cursos Vela

El Club N√°utico Cala Rajada, com cada estiu, ha organitzat¬†i ha¬†impartit els¬†seus cursets d‚Äôiniciaci√≥ a la vela, en les modalidats Optimist¬†i 420,¬†amb una gran participaci√≥ d‚Äôalumnes.En acabar aquests cursets, ‚ÄúInicia‚Äôt en l‚Äôesport de la vela en el Club N√†utic Cala Rajada‚ÄĚ ,¬†es van lliurar els corresponents diplomes. Manuel L√≥pez, vicepresident del Club, i Sebastian Monbaron, monitor dels cursets de vela,¬†foren els encarregats d‚Äôentregar les acreditacions.

En el reportatge fotogràfic hi podem veure una petita representació dels participants.

.

.

.

http://www.capvermell.org/

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com