Total Dance de Capdepera col·labora amb el 40 aniversari del volei Artà

14 septiembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Volley

 

TOTAL DANCE (l’escola de ball modern de Capdepera) COL.LABORA AMB LA FESTA DEL 40è ANIVERSARI DEL CLUB VOLEI ARTÀ
Total Dance ha estat convidat pel Club Volei Artà per amenitzar la jornada de volei, entre set i set, amb els seus balls

Els properr 15 i 16 de setembre, el Club Volei Artà, amb motiu de donar començament a les festes del 40è aniversari, organitza un doble h entre dos dels equips mes importants del voleibol nacional masculí, Unicaja Almeria vs FC Barcelona, l’equip d’Almeria arriba amb la flamant incorporació del central internacional Julián García Torres (ExPalma Voley) i amb el jugador que serà el reclam del cap de setmana, Toni Llabrés, qui ha sortit de la pedrera del Club Volei Artà. Del costat català, l’equip dirigit per Sergi Bosch compta amb una plantilla molt competitiva que s’estarà barallant per l’ascens a la màxima categoria, amb Ángel Galindo com a màxim estendard.

El primer Test Match donarà començament el dissabte a les 18:30 h. i la revenja serà el diumenge a les 10:00 h.

El Club Volei Artà sortejarà 2 samarretes oficials de joc, una de cada equip, entre els aficionats assistent.

El voleibol de màxim nivell torna a la illa, no t’ho perdis.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com