Fernando Gilet lliura els premis del Trofeu Internacional Ciutat de Palma de Petanca

30 septiembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Petanca

El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha lliurat els premis del Trofeu Internacional Ciutat de Palma de Petanca. El Torneig s’inicià divendres amb la competició anomenada Malé seguida de les infantils i juvenils, ahir dissabte continuaren les partides amb la competició Senior tant en la categoria masculina com a femenina i avui diumenge han finalitzat totes les proves.

El torneig que ha reunit a 288 participants integrats en 5 seleccions internac ionals i 8 seleccions espanyoles ha tingut lloc a les pistes de la Federació Balear de Petanca.
Es trata d’una competició organitzada per l’Ajuntament de Palma, l’Institut Municipal d’Esports, IME i la Federació Balear de Petanca.
El premi Ciutat de Palma ha estat pels jugadors de la Federació Espanyola, Francisco Javier Flores i Juan Jiménez mentres que el segon premi l’han guanyat els jugadors del club Son Busquets, Jesús Pérez i Guillermo Puigserver.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com