Escoleta del Bàsquet Manacor.

1 octubre 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Escoleta

La Salle, ple a vessar de nins i nines que s’han incorporat a l’Escoleta del Bàsquet Manacor. Cada dilluns i dimecres s’inicien en la pràctica del bàsquet durant una hora i mitja en què no hi manca el joc i la diversió com a base de l’aprenentatge d’aquest esport.

 

Premini masculí i femení

Partit intens entre els jugadors i les jugadores del planter del nostre club que serví d’assaig per ambdós equips premini. Aquesta temporada serà la segona en aquesta categoria per a tots dos; d’aquí la importància de la posta a punt, ja que tothom té ganes de fer-ho bé i de millorar encara més. D’altra banda, per als nins i les nines que s’han incorporat enguany a aquests equips, l’experiència va ser molt positiva.

Finalment les dues plantilles, des del centre de la pista, van cridar a l’uníson el lema del nostre club.

 

Mini masculí promoció. B. Manacor, 76 – Ciutat d’Inca, 78

Primer partit de preparació i bones sensacions donades per tots els jugadors. Joc amb intensitat, cercant sempre la cistella, superar al defensor i posant dificultats en defensa.

Està clar que s’ha de millorar molt la defensa del 1c1 amb pilota, ja que ens van superar amb molta facilitat, i que hem de cercar més als companys millor situats, però de ben segur que s’aconseguirà així com passin les setmanes i es segueixi entrenant tant be com ho han fet fins al moment tots els jugadors.

La nota negativa, la lesió d’en Juan Àngel, que esperem es recuperi ràpid i ens aporti les seves ganes i la seva competitivitat.

 

Infantil masculí promoció. B. Manacor Bicicletes Caldentey, 63 – J. Capó, 53

Darrer partit de preparació abans del començament de la lliga , resolt amb resultat positiu. Ens costa aconseguir el ritme dels entrenaments durant el joc, però poc a poc anirem millorant i els jugadors donaran el seu màxim rendiment .

Enviado desde mi iPhone.

 

Infantil femení. B. Porreres, 51 – B Manacor Transllite, 52

Primer partit intens i amb final d’infart que a la fi es decantà a favor de les manacorines. A la primera meitat el domini va ser del B. Manacor, dominant el rebot i corrent el contraatac, cosa que va permetré anar als vestidors amb un avantatge superior als 10 punts. No obstant aixó, al segon temps les infantils van sortir sense convicció, mentre que les jugadores de Porreres intensificaven la defensa. D’aquesta forma aconseguiren superioritats en atac i es posaren al davant al marcador.

Als darrers deu minuts el B. Manacor canvià d’actitud i començà la remontada, arribant així a un final ajustadíssim que s’inclinà a favor de les manacorines just per 1 punt.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com