CRONICA CARRERAS HIPODROMO DE MAHON 6-10-2012 Espectacular victòria de Unaltre M

8 octubre 2012 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Espectacular victòria de Unaltre M

El cavall de la peña C’an Matas protagonitza una remuntada espectacular guanyant el gran premi de 4 anys.

 

En la primera cursa del capvespre, primera victòria a l’hipòdrom per a Sans Rival SB, l’egua conduïda per Tolo Pons guanyava de manera contundent a la resta de rivals, segon era Super Raix VX i Monica Hanover acabaria tercera.

Nestor du Bourg tornava a lo gran després d’un petit descans, el cavall de les cuadres Biniati agafava el cap de la cursa des de la sortida i guanyava a 1,20,4, per davant de Testa Rossa SB i Tifany Llinaritx.

New Dancing sorprenia en la tercera del capvespre, el cavall conduit per Dani Lozano domina la cursa tot el temps i guanya per davant de Tequila Mist PV i Moll de Llevant.

En la quarta del capvespre era el torn per al gran premi dels 4 anys, fortissima la lluita que mantingueren a l’inici Untada SB i Umbria di Monmes, això o aprofitaria Unaltre M que protagonitzant una darrera volta espectacular es feia amb la primera posició, demostrant la seva qualitat, Utha Duran sorprenia quedant amb segona posició i Untada SB pagava l’esforç inicial acabant en tercera posició.
La prova estel·lar aquesta setmana nomes contava amb cinc cavall, Nenuphar Maria guanyava la cursa amb facilitat, Stel de Murallet i Mexhammer Marino completaven el trio.

Nova sorpresa del capvespre, Odisea Dalak GM després de molt de temps, tornava a guanyar, aquesta vegada de la ma de Joan Orfila, Uta Camps que havia dominat la cursa seria segona i Mogal Stars que tornava a les pistes després d’un temps acabaria tercera.

Per a tancar la jornada Nika de s’Hort que també tornava a les pistes agafava el cap de la cursa i no el deixava anar, guanyant a 1,20,7, per davant de T Acuerdas  i Olimpia di jack respectivament.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com