PRESENTACIÓ C.E. CAMPANET

14 octubre 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

Divendres, dia 12 de octubre, el C.E. Campanet va presentar a tots els equips de les diferents seccions que té el club: futbol, bàsquet femení, gimnàstica rítmica i ciclisme.

 

El divendres va ser un dia on la climatologia no acompanyava i per això es va traslladar la presentació del camp de futbol al pavelló municipal.

 

Un a un, van ser presentats tots els equips de base i amateurs. La secció de futbol compte amb: escoleta, prebenjamins, benjamins, alevins, cadets, juvenils, amateur tercera regional i amateur preferent. També varen presentar l’escoleta de bàsquet i l’equip amateur de bàsquet femení. Per part de les secció de gimnàstica rítmica es varen presentar dos equips: l’escolar i la de competició, i finalment els membres de l’equip de ciclisme.

 

Tota la família del Campanet es va vestir de curt per la gran festa del club.

Després de la presentació, cap a les 14 hores es va fer el dinar del club al centre de can Gaieta on es pogué degustar un exel·lent arròs brut, acompanyat d’ensaïmada i gelat. Seguit de la festa del club al bar del poliesportiu on tots els membres de la família del Campanet varen brindar per tenir una bona temporada.