PRESENTACIÓ C.E. CAMPANET

14 octubre 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

Divendres, dia 12 de octubre, el C.E. Campanet va presentar a tots els equips de les diferents seccions que té el club: futbol, bàsquet femení, gimnàstica rítmica i ciclisme.

 

El divendres va ser un dia on la climatologia no acompanyava i per això es va traslladar la presentació del camp de futbol al pavelló municipal.

 

Un a un, van ser presentats tots els equips de base i amateurs. La secció de futbol compte amb: escoleta, prebenjamins, benjamins, alevins, cadets, juvenils, amateur tercera regional i amateur preferent. També varen presentar l’escoleta de bàsquet i l’equip amateur de bàsquet femení. Per part de les secció de gimnàstica rítmica es varen presentar dos equips: l’escolar i la de competició, i finalment els membres de l’equip de ciclisme.

 

Tota la família del Campanet es va vestir de curt per la gran festa del club.

Després de la presentació, cap a les 14 hores es va fer el dinar del club al centre de can Gaieta on es pogué degustar un exel·lent arròs brut, acompanyat d’ensaïmada i gelat. Seguit de la festa del club al bar del poliesportiu on tots els membres de la família del Campanet varen brindar per tenir una bona temporada.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com