Especial “Zona Mixta” des de Binissalem

25 octubre 2012 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Eventos, Fútbol
A la imatge Toni Oliver, un dels capitans del Binissalem.

Divendres, dia 26, amb motiu del derbi balear de la segona divisió B de futbol, el programa esportiu d’IB3 Ràdio Zona Mixta s’emetrà des de Binissalem, municipi que acollirà l’encontre.

A partir de les 13.00 h el  programa estarà dedicat especialment al derbi Binissalem – Mallorca B que es jugarà diumenge. Un bon grapat de convidats desfilaran pels micròfons de Zona Mixta d’IB3 Ràdio, que instal·larà l’estudi mòbil a les Bodegues Oliver.

Alejandro Jurado rebrà la visita del president del club degà del futbol balear, Jaume Vallés; el batle de Binissalem, Jeroni Salom, els directius de l’equip binissalemer i propietaris de les bodegues, Toni i Pedro Oliver; a més de l’entrenador, Tomeu Pons; els capitans Toni Salas i Toni Oliver; i els jugadors Miquel Forteza, Àngel García, Jaume Calonge i Dani Camacho.

Zona Mixta és el programa esportius d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Alejandro Jurado, que s’emet de dilluns a divendres, a les 13.00 h.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 89.7 (Pollença i Sant Josep), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera) i 104.2 (Ciutadella). Es poden escoltar aquest i altres programes d’IB3 a la web www.ib3alacarta.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com