Físics Ciutadella participa dissabte a nes Balear de karate i boxe cadet i junior

25 octubre 2012 | Por Editor | Categoria: Artes Marciales, Boxeo, Otros Deportes
Josep Román i Marc Anglada

Aquest dissabte Victor Lapuente, Jesús Triay, Marc Anglada i Josep Román viatjaran a Mallorca per disputar el campionat de Balears de karate, els dos primers en la modalitat de kúmite i els altres dos de Kata. El resultat que aconsegueixin els hi serà valedor per a classificar-se per el nacional que es disputarà a Sevilla l’1 i 2 de desembre. Als quatre competidors els acompanyaran el veterà competidor Dani Pérez com entrenador, qui es desplaçarà des de Barcelona per en aquesta ocasió despenyar les funcions de “coach” dels representants del Físics Shotokan. També viatjarà amb tots ells Jesús Triay (Shuto) com a delegat d’arbitratge de Menorca, qui formarà part de la comissió arbitral.

Victor Lapuente, el més jove de conjunt de “shotokaners” afrontarà el Balear en un bon moment d’estat físic i amb grans possibilitats de tornar cap a Menorca amb algun metall penjat del coll, per açò haurà de enfrontar-se a varis adversaris de la resta d’illes en una lligueta en la que tots volen fer-se amb una plaça pel nacional. El ciutadellenc juga amb el avantatge de la seva altura i baix pes, el que significa que conjugat amb l’agilitat de Lapuente, qualitats que juguen al seu favor.

Jesús Triay (Shutín), que a priori surt com a favorit per endur-se el títol de campió de Balears després de proclamar-se sub-campió d’Europa en el 2012, entrarà en la lligueta en la que es trobarà a contrincants que ja coneixen al menorquí i per tant segurament ja hauran estudiat el seu sistema de treball. Per Shutín a part de jugar-se una plaça en el nacional, aquest campionat li servirà com a rodatge previ a la concentració en la que participarà de l’1 al 4 de novembre a Córdoba amb la selecció nacional i posterior participació en el “III Torneig de seleccions”.

Marc Anglada, disputarà l’autonòmic en les dues modalitats, Kata i Kúmite, a pesar de que la seva especialitat és Kata i en la que en les darreres setmanes ha estat intensificant i polint tècnica, per així arribar a Mallorca en verdaderes possibilitats de pòdium, sabent que saltarà al tatami per intentar desbancar a grans competidors entre ells algun medallista nacional.

Josep Román, el major del grup ciutadellenc però amb menys experiència, disputarà el Balear en la mateixa modalitat i categoria que Anglada. Román s’ha estat preparant aquesta fita a consciència i baix les ordres del Sensei Pere Calafat, qui li ha estat revisant i depurant la tècnica.

Pere Calafat, Dani Pérez i Shuto, els tres tècnics de Físics Shotokan, confien amb el potencial dels seus deixebles i asseguren que els quatre competidors representaran al seu club i al karate menorquí molt dignament, demostrant una feina tècnica de gran qualitat.

LÚNIC REPRESENTANT DE MENORCA DE BOXA

Cristian Amado

Aquest dissabte en el Palma Arena, el boxejador del Físics Ciutadella Cristian Amado, lluitarà en el pes Walter, al límit dels 69 kg, davant contrincants del seu nivell. Actualment Amado és el màxim exponent del boxa menorquí per aquesta raó la Federació Balear de Boxa compte amb ell per què disputi una gran velada.

La propera ocasió en que Amado pugi al ring serà en el mes de desembre a on haurà d’exhibir el seu millor boxa davant un rival verdaderament complicat, el reconegut Sisoco, qui en aquest any 2012 s’ha penjat la medalla de bronze en el campionat d’Espanya.

Segons comenta Amado “en el 2013 m’he marcat un objectiu que és el de lluitar per el campionat d’Espanya”

 A ses fotos Josep Román i Marc Anglada, els dos de kata. Victor Lapuente i Jesús Triay, els dos de kúmite. Cristian Amado serà el boxejador. Fotos: FÍSICS CIUTADELLA

Comentarios cerrados