BÀSQUET MANACOR Mini masculí especial BÀSQUET MANACOR IMATGES

6 noviembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Aquest Passat cap de setmana, el mini masculí Imatges ha participat al torneig mini que ha organitzat el B. Son Servera. L’equip manacor ha acabat el torneig en primer lloc. Va guanyar el primer partit a un combatiu Artà, que va Vendre cara la derrota. Despres el B. Manacor és va imposar a la final al Son Servera, l’equip local.

A la final l’equip manacorí va anar de Menys a mes. El primer quart va ser per oblidar, AMB 1 Resultat de 23 – 16 que demostrat que sense actitud, lluita i una bona defensa és impossible fertilit un bon joc. Els jugadors del B. Manacor van Entendre que havien de canviar d’actitud i és posaren a defensar Millor i, aixi, van Millorar en Tots els Aspectes. El Resultat final fou 60-118. Tanmateix la setmana que Comença la competició oficial i serà Llavors Quan Quan és veurà quin és nivell real de l’equip.

Cadet femení
BÀSQUET MOLINAR, 42 – B. MANACOR PAPERUMS, 45

Molt bon partit jugat per Les nostres jugadors manacorins. Gairebé Tot el partit ha Estat 1 freq a freq excepte el primer quart on l’equip local ha sortit més despert a pista. Al segon i al tercer quart una gran actitud defensiva ha permès parcials favorables al B. Manacor. Gràcies ALS quals el Nostre equip femení S’ha endut la Victòria. Bona feina ia seguir treballant AMB AQUESTA intensitat. Enhorabona.

Infantil masculí especial
B. JOAN CAPÓ, 83 – B. MANACOR B. CALDENTEY, 55

Primera derrota de la temporada del B. Cadentey. L’equip va jugar descentrat i per sota de les Seves possibilitats Tant en defensa com en ATAC, la qual cosa va permetre que els hi felanitxers agafassin 01:00 còmode avantatge al marcador.

Varem jugar Molt malament Tant en defensa com AMB ATAC.

2 ª autonòmica femenina
B. MANACOR RESTAURANT S encreuament, 56 – B. SA POBLA, 61

Partit mancat de cor, AMB Moltes Baixes per part dels 2 Equips, Marcat per els impresicions i AMB ritme Molt baix. El matx va ser Molt igualat (17-12, 17-21, 12-15, 10-13), però jugat sense guiar ni Patrons. El B. Manacor va Tenir no va saber aprofitar la Seva alçada, ni tan Sols defensant en zona 2-3 AMB tres jugadors mes Grans que els pobleres. Baix percentatge de 2, mediocre d’1 i dolent de 3. Cal destacar l ‘APORTACIÓ anotadora de les Dues jugadors incorporades AQUESTA temporada a l’equip, Nena P. i Cati R, AMB 14 i 13 punts respectivament. Tot l ‘equip malament en defensa.

1 ª Autonòmica masculina

R. CAN Torrat, 72 – B. MANACOR RESTAURANT S encreuament, 64

Equip «bumerang», aquest podria ser el qualificatiu que definiu aquest equip,

Amb moments Molt bons i gran implicacions al partit, i moments en Què pareix que els hi jugadors són a un Altre lloc. Aixi, al primer quart el B. Manacor va estar «in», jugant Posicions llargues, Cercant la Millor opció de tir i AMB una defensa enfortir. Resultat, 17 – 14. Al segon quart va seguir la mateixa tònica, AMB un marcador final de 37 – 27. Al tercer quart, en cambio, l’equip local dalt a anar 18 punts per davant, correspost AMB un parcial de 12 – 0 a favor del B. Manacor despres de temps mort. Durant 9 minuts El darrer quart va ser el Millor de la temporada, amb 3 punts per davall a manca d’un minut per al final. Però els mals eleccions de tir i dues contraatacs del rival van privar Els manacorins de guanyar el partit.

Tot i aixó, els sensacions de l’equip són positives. Nomes hi manca 01:00 mica més de constància i Seguretat en una lluita contra Equips que juguen en una categoria superior. Per Tant, l’experiència il ‘Oportunitat d’AQUESTA lligueta serà positiva amb vista a la Segona fase si Els jugadors manacorins la saben aprofitar al 100%