Crònica bàsquet manacor amb fotos

20 noviembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Premini masculí

Bon inici dels menuts contra el Dakota Alcúdia. Molta motivació i ganes de jugar i fer-ho bé. El B. Manacor va imposar el seu joc amb conjunt alcudienc, sobretot a partir del tercer període.

 

Mini femeni

B. MANACOR BUFETE PERELLÓ, 60 B. CAMPOS, 29

Les jugadores del B. Manacor començaren el partit molt concentrades i amb una gran intensitat defensiva que permeté robar moltes pilotes i fer cistelles ràpides al contra-atac. Al llarg dels posteriors quarts les manacorines continuaren amb un gran ritme defensiu a tota pista i milloraren de mica en mica la sortida de pilota i la circulació en la pista d’atac. També s’augmentà la intensitat en les dues parts de la pista i s’aconseguiren parcials molt favorables. Cal destacar que totes les nines aportaren el seu granet d’arena a la victòria i que el treball realitzat aquestes darreres setmanes en l’aspecte defensiu i amb la rapidesa de la sortida de la pilota queda reflexat a la pista. Enhorabona a totes.

 

Mini masculí especial

JOAN CAPÓ, 21 – B. MANACOR IMATGES, 71

Segon partit i primera victòria a la lliga en un partit en què l’equip manacorí va tancar el marcador als felanitxers al cinquè període. Tot i això, encara queden molts aspectes per pulir, sobretot la intensitat en el joc i ser més actius tant en defensa com en atac, ja que en molts de moments l’equip es deixam anar i no aprofita els minuts dintre de la pista per millorar aspectes necessaris contra equips que ténguin millor qualitat tècnica.

 

Infantil masculi especial

B. INCA, 81 -B. MANACOR BICICLETES CALDENTEY, 76

En un partit molt igualat i intens, el B. Caldentey va jugar els 40 minuts amb una gran intensitat i sense donar cap pilota per perduda. Al primer quart, gràcies a les ràpides transicions, els manacorins van aconseguir cistelles fàcils que els van posar al capdavant al marcador, fins que als dos darrers minuts van cometre un parell d’errades que van permetre que el B. Inca entràs al partit. Al segon quart l’Inca va pressionar més en defensa i el Manacor va tenir problemes en el joc estàtic, de manera que s’arribà al descans 45 a 33. Durant el tercer quart els manacorins augmentaren el ritme realitzant accions ràpides on les errades en les finalitzacions no els va permetre retallar diferencies (64-54). Al darrer període el B. Manacor ho va donar tot a la pista i va aconseguir retallar el marcador però la victòria que es decidí per petits detalls.

 

Júnior Masculí

BÀSQUET MANACOR, 56 – MOLINAR, 38

Nova victòria de l’equip Júnior a la darrera jornada de la primera volta de la lligueta de classificació per al Campionat de Balears. Un bon primer quart, amb molta d’efectivitat en atac, començà a encaminar el partit, amb un parcial de 20 a 13. Aquest avantatge que s’incrementà de mica en mica al llarg del partit. Al final la diferència de 18 punts, que amb una mica més d’encert en els contraatacs hagués pogut ser molt més contundent, deixà clara la superioritat del Bàsquet Manacor en aquest encontre.

 

2ª Autonòmica sènior femení

B. MANACOR R. ES CRUZE, 52 – B. FELANITX, 64

Parcials: 15-28, 15-13, 10-14 i 12-9

Amb només 8 jugadores per culpa de les lessions i amb un arbitratge que les va carregar de faltes molt rigoroses (28-18), les manacorines van fer un partit molt seriós davant el que probablement és el millor equip de la categoria. Així, el B. Manacor va arribar al minut 38 amb el marcador 52-59 i amb jugada de fons per llançar un triple que rellançaria el partit. No va poder ser, però l’equip presenta noves i millors sensacions en comparació a fa un mes quan va perdre contra el mateix equip per 27 punts de diferència. A destacar la concentració defensiva de la segona part i l’aportació ofensiva de na Marina (22 p.).

 

1ª Autonòmica sènior masculí

CIDE, 83- BASQUET MANACOR, 64

El B. Manacor s’enfrontà al líder de la categoria. Tanmateix el CIDE va haver d’empényer de valent per tombar el conjunt manacorí, que, decidit a plantar cara, al minut 6 guanyava per 6 a 8. A la mitja part, el B. Manacor perdia de 13. A la renudació l’equip local va sortir a totes. Al minut 9 del tercer quart el resultat era 65 a 43 i ja semblava que el líder guanyaria per més de 30 punts, com a tots els altres partits. Enlloc d’enfonsar-se, el B. Manacor va treure la casta i es va plantar 68 a 57 al minut 3 del darrer període. A la fi, el conjunt del CIDE va tenir més ofici i es va endur la victòria tot i la lluita i el bon partit del B. Manacor, que no va poder comptar amb en Joan Gabriel Ferrer ni amb en Tomàs Bosch, ambdós lesionats i a qui desitjam una ràpida recuperació.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com