Els júniors, segons de grup a la lliga de promoció

27 noviembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

BÀSQUET MANACOR

Júnior Masculí

BÀSQUET MANACOR, 53 – DAKOTA ALCÚDIA B. NORD, 43

Partit molt disputat a la pista del B. Manacor. L’equip visitant presentà una defensa zonal durant tot el partit, fet que dificultava el joc molt més dinàmic dels júniors manacorins. Però va ser precisament una defensa individual molt agressiva i un joc ràpid el que van donar un lleuger avantatge al nostre equip a partir del minut 36 de joc, després d’un partit molt igualat amb un marcador caracteritzat per una baixa anotació per part dels dos equips. Una nova victòria molt lluitada i merescuda del Bàsquet Manacor que el situa en segon lloc del seu grup.

Premini femení

DAKOTA ALCÚDIA – B. MANACOR ÒPTICA ES CENTRE

En el primer partit oficial de la temporada l’equip va sortir a la pista amb un cert nerviosisme que el posà en inferioritat davant un Dakota amb més ofici i amb jugadores més experimentades. Tot i això, el B. Manacor va mantenir el tipus en sis dels vuit períodes, però són precisament aquests alts i baixos que provoquen el desconcert de l’equip i que en cert moment quedi sense reacció. Això és el que cal millorar. Endavant i a seguir lluitant.

Premini masculí

B. LLUCMAJOR – B. MANACOR

L’equip ha començat el campionat amb molta força i encert. El desplaçament a Llucmajor va ser molt positiu i tot l’equip va jugar amb un bon nivell.

Mini Femení
BÀSQUET INCA, 14 – BÀSQUET MANACOR BUFETE PERELLÓ, 105
Molt bon partit de les jugadores del mini femení que aconseguiren un gran triomf en el seu segon partit de lliga. Ja des del primer minut sortiren molt concentrades i amb la intensitat defensiva necessària per afrontar el partit. Minut a minut i quart rera quart, les manacorines aconseguien anotar amb fluïdesa, jugant bons contraatacs i realitzant molt bones accions en l’atac de cinc contra cinc. Cal destacar que durant tot el partit les nines defensaren molt fort, tant en els primers minuts quan la defensa era a tota pista com en els quatre darrers quarts quan l’equip defensà a mitja pista. Els entrenadors volem felicitar tot l’equip per la gran tasca realitzada i animar-les a seguir treballant per seguir aprenent dia a dia.

Mini masculí especial

BÀSQUET MANACOR, 74 – BÀSQUET CIDE, 60

Primer període: 26 a 6 amb un joc espectacular, degut a una bona defensa, controlant el rebot, sortint al contraatac i, sobretot, a un gran encert en el tir exterior. De la seva banda, el CIDE es va tancar en zona, una defensa il·legal en aquesta categoria. Tanmateix, els jugadors del B. Manacor van continuar tirant tot i que, a mesura que passava el temps, el cansament va passar factura i el percentatge d’encert va baixar.

Fa falta, per tant, aprendre a moure més la pilota i tenir paciència per trobar el forat a aquest tipus de defensa. Enhorabona i a seguir millorant.

Infantil Femení

LA SALLE B, 73 – B. MANACOR TRANSLLITE, 68

Gran i intens partit el viscut a Palma entre La Salle i el B. Manacor Transllite. Amb un inici de partit en què les forces estaven igualades, el Bàsquet Manacor aconseguí un gran resultat al final de la segona part, en gran part gràcies al bon treball de Caterina Terrades que dóna joc a l’equip. El partit es va endurir i el Transillite va quedar amb quatre jugadores a la pista, una d’elles lesionada. Només així l’equip va ser doblegat. Cal fer menció del gran esforç i de la bona tasca de totes les jugadores manacorines, sense cap excepció.