Clara derrota del C.V. Sóller davant Esporles

3 diciembre 2012 | Por Editor | Categoria: Volley

El C.V.S. Soller Tours va completar un dels partits més fluixos del que duim de temporada (0-3 a favor de l’Esporles) davant un nombrós públic que no deixà d’animar. Des de l’inici l’Esporles va crea molts problemes a les solleriques amb serveis flotants molt llunyans que no s’arribaren a controlar i que no permetien atacar amb bones opcions. A més, els atacs inofenssius del Sóller Tours eren contratacats per les centrals d’Esporles sense que el bloqueig local aconseguís aturar-lo en gairebé cap ocasió.

El handicap més important fou que davant l’adversitat, els sollerics no arribaren a reaccionar i tan sols en el darrer set es trobaren per davant en el marcador creant certs problemes a les visitants, amb atacs per zona 4 i zona 3. Finalment la derrota no es pogué evitar i ja es pensa en el proper partit, de nou a Sóller contra el Son Ferrer, amb una nova ocasió per disfrutar del partit.

Per la seva banda el sènior masculí gaudí d’una jornada de descans i ja prepara l’efrontament davant l’Eivissa a Son Angelats el proper dissabte a les 16 hores.

saveu.cat

 

Comentarios cerrados