El Instituto del Deporte Hípico de Mallorca colabora con la Guardia Civil para esclarecer la muerte de un caballo en el hipódromo de Manacor

8 enero 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Hipodromo Manacor
El Consell de Mallorca condemna qualsevol mostra de maltractament animal

Davant els fets ocorreguts el 30 de desembre a l’hipòdrom de Manacor, el Consell de Mallorca vol manifestar la seva condemna a qualsevol mostra de maltractament animal.
La institució insular vol deixar clar que en tot moment es va seguir el protocol establert i que en tenir coneixement de la mort del cavall Sorki das Pont a l’hipòdrom de Manacor, l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca i la Federació Balear de Trot varen obrir una investigació conjunta per aclarir com es varen produir els fets i en quines circumstàncies va morir el cavall.
En aquests moments, els agents del Seprona s’han fet càrrec del cas. En aquest sentit, el Consell de Mallorca vol destacar que l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca col·labora en tot moment amb la Guardia Civil, que ha obert diligències per esclarir els fets.
Des del Consell de Mallorca es vol ressaltar que es tracta d’un fet aïllat, que no s’havia produït mai a les instal·lacions hípiques de l’illa, i lamenta que aquests incidents embrutin la imatge d’un esport tan arrelat i estimat a Mallorca com és el trot. Així mateix, es ratifica en les manifestacions de rebutja a les conductes violentes i de suport al món hípic realitzades avui per la Federació Balear de Trot.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com