INFANTIL A. SPORTING ILLA MENORCA 2 – FERRE 2.

17 enero 2013 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
C.E. FERRERIAS

Els infantils A han conseguit un bon punt a 2 gols del camp de l’Sporting Maonés un equip que ha començat fort ja que va ser capaç de guanar en el camp del Penya Orient en el primer partit i avui dins el seu camp no era fácil, pero nosaltres hem fet un bon partit mostrant que volém seguir jugant al bon nivell de la copa i en diverses fases del partit hem dominat tinguent les nostres opcions per haver fet algun gol més, davant l’equip maonés ha mostrar ser un equip ordenat i intens que no ha deixat de lluitar fins el final lo que ens ha obligat a estar concentrats i ser intensos fins el final.
A poc de començar el partit l’Sporting ha sorpres amb el primer gol, lo que feia pensar tindriém que estar encertats per poder treure algun punt, pero en Pere Enrich ha empatat en el minut 8, en aquests minuts hem jugat un bon fútbol i dominavem fruit d’aixó ha arribat el segon gol que ha fet en David Florit, era el minut 12 i teniem el partit controlat, fins el descans hem estat encertats i no hem donat opcions a l’equip maonés, tinguent les nostres opcions per haver fet algun gol més.
A partir del segon temps l’equip maonés ha estat un equip incomoda batallant bastant i poc després de la represa han empatat, el partit ha estat obert fins el final, hem fet un bon treball en equip sense donar gaire opcions a l’equip contrari i nosaltres hem intentat cercar les nostres per guanyar el partit pero no ha pogut ser i ha estat un partit intens fins el final, en que hem conseguit un bon punt de un camp no sera fácil aquest any.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com