Una victòria més pel Podes i Tales CV Pòrtol

22 enero 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

 

El Podes i Tales CV Pòrtol s’imposà aquest dissabte al CV Esporles per 3 sets a 1, amb uns parcials de 23-25 / 25-20 / 25-21 i 25-18, i continua la seva ratxa de victòries a la lliga regular.

El partit començava amb l’equip local molt efectiu, concentrat i agafant avantatge al marcador, però després dels temps morts demanats per l’equip visitant, i una major efectivitat en defensa per la seva part, el marcador es capgirava i el primer set va caure del costat visitant.

Al segon set, i amb el mateix sis inicial del primer, l’equip local va saber imposar el seu joc i empatar el partit.

La major efectivitat en bloqueig i atac per part de l’equip local, i l’augment dels errors de l’equip visitant varen fer que els dos següents sets caiguessin del costat portolà.

Pròxim partit el proper dissabte dia 26 al Pavelló Son Angelats de Sóller, partit que hauria de servir per agafat confiança de cara al transcendental partit de dia 9 de febrer contra el CV Manacor, partit que a ben segur decidirà el campió de la lliga de primera balear masculí.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com