Còmoda victòria del CV Podes i Tales Pòrtol a Sóller

28 enero 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

Desena i fàcil victòria del nostre representant a la categoria de primera balear davant el CV Sóller, per tres sets a zero amb uns parcials de 13-25, 23-25 i 9-25.

El partit va transcórrer en quasi tot moment amb clares evidències del diferent nivell entre els dos equips, primer i darrer classificat de la categoria. Només al segon set, i tal vegada per un excés de confiança, el CV Sóller va inquietar als nostres, però un darrer esforç al tram final de set va tornar les coses al seu lloc.

El proper partit (pendent de confirmar per part de la Federació), seria el proper dissabte dia 2 de febrer, a les 19:30, contra el CV Manacor, partit que decideix a ben segur el campió de la fase regular de la categoria. Serà un partit amb molta tensió i a on els dos equips donaran el millor de si mateixos, i és per això que, des del cos tècnic, directius i jugadors volem fer una crida a l’afició per tal que assistiu a l’encontre i animeu al nostre equip.

Crits, renou i esportivitat seran benvinguts… VOS HI ESPERAM A TOTS!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com