Valuós triomf del C.V. Sóller Tours

5 febrero 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley
Pep Campillo suggerí desgastar continuament l'atac visitant.

R.R.

L’objectiu de guanyar al CV Petra es complí (2-3) només parcialment perquè la intenció era, sense cap dubte, sumar els tres punts. Però després de veure el desenvolupament del partit, els dos punts són molt bons per a seguir mirant per amunt.
El primer set, tot i no esser brillant, es guanyà. Més per demèrit visitant que pel joc de les solleriques. Les de Petra, jugaren molt ordenades en defensa provocant que cada punt s’allargués en l’intercanvi de cops. I en el primer parcial, l’intercanvi va caure del costat local.
Però en els dos següents sets, es capgiraren les sensacions i les visitants, a més de defensar molt i bé, aconseguien atacar majoritàriament amb la seva millor atacant, que creà molts problemes al bloqueig i la defensa solleriques. A mida que els sets avançaven amb l’avantatge de les visitants, les del CV Sóller Tours es sumien en la frustració de veure que la feina que es feia no donava resultats.
Però llavors passà el que pareixia impossible. Pep Campillo des de la banqueta local suggerí desgastar continuament l’atacant visitant, que tants maldecaps havia donat, i l’entrenador local traslladà a les seves l’ordre de carregar tot el joc damunt la jugadora visitant. I les solleriques ho executaren a la perfecció.
Les del Sóller Tours feren una feinada en defensa i deixaren de fallar atacs. Amb l’avantatge en el  marcador guanyaren la confiança necessària per afrontar el cinquè set amb la mateix inèrcia i ja no deixaren reaccionar les de Petra.
La propera setmana les solleriques visiten el CV Pòrtol en una nova oportunitat de gaudir d’un gran partit de volei. La cita al col.legi Blanquerna, el diumenge a les 12:00 h.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: saveu.cat