C. DE MALLORCA I DE BALEARS DE MARXA EN RUTA, 10.02.13

11 febrero 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Juan Capo

SENSACIONAL BOTÍ DEL JOAN CAPÓ: 5 TÍTOLS

Margalida Adrover, Toni Bennàsar, Laura Granado, Guillem López i Xesca Caldentey

Aquesta competició de marxa, enmarcada els darrers anys dins el Trofeu Siurell, sempre ha donat grans alegries al Club Joan Capó. Des de l´any 1984 s´ha participat a totes les edicions. Abans ho feia amb un major nombre d´atletes, ara només han estat 7, repartits en 5 categories i han obtingut el triomf a totes elles.

El circuit d´1 Qm. de la Gran Via Asima del polígon Son Castelló de Palma  acollí novament aquesta prova de marxa en ruta (C. de Balears a partir de cadet i de Mallorca de benjamins fins a juvenils). El matí fou assolellat i un poc ventós, però millor que la jornada anterior.

23

Benjamins (1000 m.)

La prova femenina fou extraordinàriament disputada. Entre la 1ª i la 4ª només tres segons de diferència. La victòria, a base de molta lluita, fou per Xesca Caldentey (6.58). Regina Gómez, sempre entre les primeres, es classificà 4ª (7.01)

45Alevins (2000 m.)

Doble victòria del Joan Capó a càrrec de Laura Granado (12.17) i Guillem López (14.21) amb una autèntica exhibició de tècnica i força de Na Laura que superà la 2ª classificada en un minut i mig, en la prova que registrà major participació (11 nines).

Infantils (3000 m)

La feina de Toni Bennàsar, guanyador infantil i únic participant, no només fou lluitar amb els 3 Qms, sino que també ho hagué de fer amb el virus de panxa que patia.6

Logrà acabar la prova amb un temps discret (21.26), però s´fa de dir que aquesta fou la seva 5ª victòria consecutiva a la competició.

Cadets (5000 m.)

Per a les dues marxadores del Joan Capó, que tantes bones notícies ens estan donant aquesta temporada, no fou la seva millor jornada.

Margalida Adrover  logrà la victòria amb una marca pobra (29.04) sin tenim en compte el que va ser capaç de fer fa 15 dies a la pista (27.12.1). També fou la seva 5ª victòria a la prova.

7 Pitjor sort per Caterina Constestí. Quan anava 2ª i havia superat els 3 Qms., s´hagué de retirar per un problema físic.

Les dues atletes, Margalida i Caterina, juntament amb Tessandra Navío (S´Arenal de Llucmajor) integraran la selecció cadet de les Illes Balears que participarà a Múrcia el 3 de març en el Campionat Nacional de marxa en ruta.

Per acabar,  una curiositat. El lloc de residència habitual dels 5 campions felanitxers és ben variat: dues viven a S´Horta (Laura i Xesca),  un a Portocolom (Toni), una a Cas Concos (Margalida) i un a Felanitx ciutat (Guillem).

CONTROL DE PISTA EN LES JORNADES DE COMBINADES

Dissabte i diumenge es celebraren els Campionats i control de proves combinades d´hivern. A les mateixes jornades també es podia participar com a control a proves individuals. Un parell d´atletes del Joan Capó ho han aprofitat.

Dissabte matí Marina Hernández va córrer els 600 m. llisos (1.59.71) i diumenge Xisco López participà als 1.000 m. llisos (3.22.11) i a llançament de javelina de 600 grs. (28.01)



 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com