Jornada 16-17 febrer pels equips del CV Pòrtol

13 febrero 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

Una setmana més els nostres equips disputen els seus respectius partits de la competició domèstica. Un total de 4 partits com a locals i tres de visitants que a continuació us detallem un a un…
Els nins de Podes i Tales de la 1ª balear masculina viatgen a Eivissa amb la idea de proclamar-se campions de la lliga regular de la màxima competició insular. Depenen d’ells mateixos per aixecar la copa i guanyant 0-3 seran matemàticament campions. El partit donarà inici el dissabte 16 a les 15:00 h.

Les nines de la 1ª balear femenina tenen un complicat desplaçament a la pista del Cide. Les nostres venen de guanyar a Sóller demostrant un molt bon joc a la pista cosa que se’ns dubte ens ajudarà a afrontar de manera molt positiva aquest difícil partit. La pilota es posarà a “rodar” el dissabte 16 a les 18:00 h.

Els al·lots de la 2ª masculina, Construcciones M. Vaquer, s’enfronten als nostres juvenils del Podes i Tales, emocionant partit entre l’equip sènior de la segona divisió contra els nins que són líders de la seva categoria i lluiten per anar al Campionat d’Espanya. Destacarem el bon partit que feren els sèniors la setmana passada contra un dels rivals directes de la competició, als quals aconseguiren guanyar per 3-0 i escalar una posició a la classificació. L’enfrontament entre els sèniors i els júnior serà el proper dilluns, dia 18, a les 20:45 h. en el pavelló de Blanquerna.

Les nines de 2ª balear es juguen el liderat de la categoria amb un dur rival, el Son Ferrer, actualement, tercer classificat. Les nostres comparteixen la primera posició amb el Pollença amb tan sols un set de diferència. El partit està programat pel dissabte 16 a les 20:00 h en el pavelló de Son Ferrer.

Les juvenils del Carns i delícies Ca’n Pep reben el diumenge 17 a les 12:00 h. al penúltim classificat, el Vilafranca. Un partit que a priori es podran donar minuts a totes les jugadores i servirà per rotar a les manco habituals. Sabem que no ens podem confiar perquè a l’esport està més que demostrat que ningú guanya un partit abans de jugar-lo.

Els cadets d’Es Taller Nàutic tornen a tenir un difícil enfrontament contra el segon classificat, l’Artà. L’equip infantil-cadet està en plena formació i estan aconseguit un canvi d’actitut, passant a lluitar tots i cadascun dels punts del partit. Estam convinçuts que donaran més d’un ensurt als cocos de la categoria. El partit arrancarà el proper dissabte, dia 16, a les 12:00 h en el pavelló de Blanquerna.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com