Viernes termina la inscripción de la segunda carrera Flor de s’Ametller

13 febrero 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Presentació de la cursa. Foto: Ajuntament de Sant Antoni.

Aquest matí s’ha presentat la segona edició de la Cursa Flor d’Ametller que es celebrarà aquest diumenge dia 17 de febrer al Pla de Santa Agnès de Corona.

Podran pendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d’edat que s’estableixen per a cada categoria. El control tècnic de la prova anirà a càrrec del comité provincial de jutges de la Federació d’Atletisme, amb l’obligació per part dels atletes d’acatar les seves ordres, així com aquelles que venguin de l’organització i dels agents de l’autoritat.

A la categoria d’iniciació, la distància és de 400 metres i la sortida será a les 10,30 hores; les categories benjamí, aleví, infantil i cadet sortiran un quart d’hora més tard. La resta de categories cobriran una distància de 7500 i la sortida serà a les 11,30 hores. Els participants de la prova dels 7.500 metres, a partir de la categoria junior hauran de pagar una cuota d’inscripció de 7 € + 3 € del chip.

L’any passat, la cursa va ser tot un èxit amb 620 inscrits malgrat tractar-se de la primera edició. Aquest matí, el nombre d’inscrits ascendía a 231. Les inscripcions es poden seguir formalitzant fins divendres dia 15 per internet a través del web www.elitechip.net.

Divendres acaba la inscripció de la segona cursa Flor de s’Ametller

Esta mañana se ha presentado la segunda edición de la Carrera Flor de Almendro que se celebrará este domingo día 17 de febrero al Pla de Santa Agnès de Corona.

Podrán tomar parte en la carrera todas aquellas personas que lo deseen, según los límites de edad establecidos para cada categoría. El control técnico de la prueba estará a cargo del comité provincial de jueces de la Federación de Atletismo, con la obligación por parte de los atletas de acatar sus órdenes, así como aquellas que vengan de la organización y de los agentes de la autoridad.

En la categoría de iniciación, la distancia es de 400 metros y la salida será a las 10,30 horas, las categorías benjamín, alevín, infantil y cadete saldrán un cuarto de hora más tarde. El resto de categorías cubrirán una distancia de 7500 y la salida será a las 11,30 horas. Los participantes de la prueba de los 7.500 metros, a partir de la categoría junior deberán pagar una cuota de inscripción de 7 € + 3 € del chip.

El año pasado, la carrera fue todo un éxito con 620 inscritos a pesar de tratarse de la primera edición. Esta mañana, el número de inscritos ascendía a 231. Las inscripciones se pueden seguir formalizando hasta el viernes día 15 por internet a través de la web www.elitechip.net.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com