Els sèniors del C.V. Sóller acaben la lliga amb derrota

19 febrero 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley
cvs-soller

SaVeu.   Difícil sortida pels sèniors del CV Sóller en la darrera jornada de la lliga regular. El partit a Manacor davant el líder es presentava difícil per la diferència a la classificació però a més, els sollerics tornaren patir baixes en els seus habituals titulars.

Les baixes foren suplides per cadets que cumpliren de sobra i ho deixaren tot enmig de la pista. Els tres sets caigueren clarament del costat local i només en el tercer els sollerics aguantaren l’estirada en la primera meitat del parcial jugant bons punts. Finalment, clara derrota (3-0) per acabar una temporada molt difícil en que la participació dels cadets i juvenils ha estat la tònica habitual en el procés de relleu generacional natural que s’ha d’anar produïnt. Segur que la propera temporada, es notarà l’experiència acumulada enguany pels sollerics i ja mostraran una altra cara en la màxima competició Balear.

Les fèmines guanyen per la mínima

I el sènior femení tornà a jugar un bon partit davant un Cor Pitius amb uns registres semblants als de les solleriques. En un encontre molt igualat, el partit es mogué per ratxes en que cada equip va alternar sets de bon joc amb accions realment meritòries, amb d’altres en que es mostrava una cara ben diferent, imprecisos i sense capacitat de reacció. El marcador avançà a favor de les locals des del primer parcial, 1-0, 1-1, 2-1, 2-2 i finalment, i per vuitena vegada en aquesta temporada es jugà el tie break en que les solleriques no afluixaren i aprofitaren les errades rivals en els primers punts per jugar amb molta intensitat i concentració, acabant amb la victòria a la butxaca per 15-9.

Les solleriques es mantenen a la cua de la zona calenta de la classificació a l’espera de que qualque equip es despisti per escalar posicionsi situar-se en un lloc més just per al joc mostrat durant tota la temporada. La propera setmana a CIDE, nova prova de foc.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: saveu.cat

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com