El I Trofeu Consell Insular de boxa “neix amb la intenció de consolidar-se”

6 marzo 2013 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes
Un moment de la presentació. Foto: Consell d’Eivissa

El conseller de Joventut i Esports, Rafa Triguero, ha presentat avui el I Trofeu Consell d’Eivissa de boxa, que tendrà lloc el proper dissabte 9 de març a les 21 hores al Poliesportiu de sa Blanca Dona. El trofeu està organitzat per l’Ibiza Boxing Club.

El conseller ha destacat que aquest trofeu “neix amb la intenció de consolidar-se i d’oferir una vetllada per al públic d’Eivissa i els aficionats a aquest esport”. Triguero ha recordat que actualment hi ha dos clubs de boxa a Eivissa, amb uns 250 boxejadors, i ha comentat que tres esportistes d’Eivissa han aconseguit, recentment, medalles en competicions nacionals: Iván Bonet, Rafael Bravo i Susana Torres.

La vetllada comptarà amb deu combats, entre amateurs, neo-professionals i femenins. En el cas del combat femení, Susana Torres, ex campiona d’Espanya i actual medalla de bronze en categoria superlleugera s’enfrontarà a Cristina Gómez, campiona d’Espanya de 57 kilos.

La vetllada comptarà amb deu combats

Per la seua banda, el delegat a Eivissa de la Federació Balear de Boxa, Julio González, ha agraït al Consell la seua ajuda per organitzar aquest torneig. González ha destacat la qualitat dels esportistes eivissencs que participaran en els combats neo-professionals (Víctor Bonet, Iván Bonet i Rafael Bravo) així com el nivell “de categoria nacional” dels seus rivals, que provenen de Madrid i Mallorca.

El boxejador eivissenc Dani Muñoz, que participarà també en els combats amateurs, ha fet una crida a l’afició. “El nivell serà molt bo i tendrem més de dos hores d’espectacle”, ha destacat.

Fuente: noudiari.es

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com