Protocolo d’Actuacions Entre La Federació de bádminton de les Illes Balears i la Direcció Insular d’Esports

6 marzo 2013 | Por Redacción | Categoria: Bádminton, Otros Deportes

La Direcció Insular d’Esports De La Vicepresidencia de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i la Federació de bádminton de les Illes Balears de han Signat Protocolo de la ONU d’actuacions per a facilitar la pràctica i la promoció del bádminton de la empre població escolar l’illa de Mallorca.

Amb aquest protocolo, la FEBAB es compromet a promocionar, publicitar i suport como donantes al Programa Deportivo De La Direcció Insular d’Esports, Jocs Esportius Escolars, per la Temporada 2012/2013, en el qual s’hi podran inscriure tots els Nins i Nines .

El Programa JEE destinat un Nins i nines baño Edat Escolar TE COM A los directores objectius oferir i les activitats potenciar esportives, potenciar la participació dels niños, contribuir al desenvolupament dels Joves, potenciar la participació por Igual, CREAR UN HABITO esportiu i promocionar el joc netos i l’esport insultos sentido, yo POSSIBILITA una Les Entidades Que s’inscriguin En Un Conjunt d’Activitats esportives diverses.

Amb aquest Objectiu es creación aquest nou circuito de promoció de bádminton escolar Que es desenvoluparà durant quatre Jornades Que van del mes de març aletas al mes de juny Que inclourà diferents activitats d’iniciació por ninjas i els nueves en edat escolar Que vulguin apropar-se una aquest esport o que fa poc temps Que el practiquen.

Per Poder Participar-hi i s’ha d’ESTAR inscrits JEE als i Sera Gratuit por tots els participantes inscripció previa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com