CRONICA Y RESULTADOS CARRERAS HIPODROM DE MAO 31-3-2013

1 abril 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Sirius de Gapree guanya la prova estel·lar

El cavall de Vicent Mata guanya amb facilitat la prova estel·lar, Josep Carreres aconsegueix dues victòries.

Resultados

http://www.federaciobaleardetrot.com/carreras_por_dia.php?id=3&fecha=31-03-2013

La primera cursa del mati Uta Camps sorprenia a tothom guanyant la cursa de la ma de Joan Camps, l’egua de les quadres sa Llobada comanda la cursa de principi a fi i guanya per davant de Unati i Lulu de Font.

 

Vamp Queen SPA seria la dominadora de la segona cursa del mati, però en els metres finals es veia superada per Victoria Valley B que completaria una gran cursa aconseguint la primera posició per davant de Vamp Queen SPA.

 

La tercera cursa del mati seria dominada de principi a fi per Osampy i Usain Bolt HM, serien ells dos que lluitarien per la victòria fins a l’arribada, al final la primera posició seria per a Usain Bolt HM aquesta setmana conduit per Carlos Pons, Osampy acabaria sergon i Tiritona seria tercera.

 

Stel de Murallet es retrobava amb la victòria en la prova prestelar, d’aquesta manera donava el doblet de la jornada a Josep Carreres, Oree Atrac acabaria en segona posició i Top Line completaria el trio.

 

Per a tancar la jornada es disputava la prova estel·lar, Sirius des Gapree aprofitava la sortida handicap per agafar el cap de la cursa i marcar un ritme alt, d’aquesta manera guanyava amb comoditat demostrant la seva progressió, Truc des Pres acabaria segon i Lluna Plena seria tercera.

 

Per a la pròxima jornada distancia general 2280 metres.
Josep Olives

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com