Crònica del Torneig Nacional CV Pòrtol 5-6 d’abril

8 abril 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

Podem catalogar la jornada d’espectacular gràcies a tots els assistents que vinguereu al pavelló marratxiner de Blanquerna a gaudir de dos dies de germanor de voleibol en estat pur.

Tot començava el divendres capvespre damunt les 15:30 h. El pavelló estava apunt per rebre els dos primers partits del torneig els quals enfrontarien als locals de Podes i Tales amb els juvenils de Cuenca. En categoria femenina es vegeren les cares l’equip de Sant Josep Obrer amb les juvenils de Cuenca. Els partits foren molt disputats i demostraren que dins la pista no existeixen els partits “amistosos”. Tots els participants ho donaren tot dins els nou metres i el capvespre acabava amb una berenada a la paradeta organitzada pels juvenils del CV Pòrtol.

Arribava el dissabte i amb ell el plat fort del torneig. Els esperaven un total de vuit partits i entre la jornada matutina i vespertina una bona torrada mallorquina.

A partir de les 9:00 començaven a arribar les primeres cares de son al poliesportiu de Blanquerna. Els organitzadors muntaven la paradeta i ho tenien tot apunt per l’arribada dels primers jugadors, familiars i amics. El cafè fou el producte estrella a primera hora del matí combinat amb alguna cosa dolça per carregar el cos del sucre necessari per aguantar fins a l’hora de dinar.

A les 10:30 arrancaren a la pista 1 els locals de Construcciones M. Vaquer amb els juvenils de Cuenca i a les pista 3 les nostres juvenils del Carn i delícies Ca’n Pep amb les juvenils de Sant Josep Obrer. A les 12:00 hores es vegeren les cares, categoria masculina, els juvenils de Podes i Tales amb els júniors de Sóller i en categoria femenina les nostres sèniors del club amb les júniors del CV Cuenca. Tots els partits foren igualadíssims i l’ambient de volei fou impresionant. Gaudírem de jugades dignes d’un final de temporada i els equips demostraren tota la feina que han vingut fet durant aquests 7 mesos.

Un poquet abans de les 14:00 el caliu per la torrada ja estava apunt i els plats parats a taula. Els jugadors/es, familiars i amics començaven a passar per la paradeta i es disposaven a torrar el plat de carn. Entre mossegada i mossegada aprofitaven per fer xerradetes amb un i s’altre, els tècnics comentàvem coses nostres d’entrenaments, tàctiques, tèniques, els pares i mares arreglaven el món… Una vegada la panxa estava plena uns decidiren anar a reposar als matalassets del pavelló i d’altres agafaren els balons i a jugar una estona més!

S’atraven les 17:00 i es tornaven a posar en marxa els partits oficials. Els al·lots de Sóller s’enfrontaven als visitants de Cuenca i les nostres sèniors amb les de Sant Josep i quedaven per les 18:30 el derbi portolà masculí de Podes i Tales contra Construcciones M. Vaquer i les nostres nines del Carn i delícies Ca’n Pep amb les de Cuenca. Amb aquests partits acabava la competició oficials i donava inici l’entrega de trofeus per tots els participants.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Marratxí, el Sr. Jaume Llompart, juntament amb la presidenta del club, Carme Gayà i el vicepresident José Luís Soria procediren a entregar els trofeus als capitans del equips donant amb això per finiquitat el torneig.

Ben segur celebrarem la segona edició degut als agraiments de tots els assistents, els vostres ànims ens donen forces per seguir organitzant esdeveniments com aquest.

Link a l’àlbum fotogràfic del torneig nacional CV Pòrtol.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com