BÀSQUET MANACOR

23 abril 2013 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

BÀSQUET MANACOR
Els nins i nines de l’escoleta del Bàsquet Manacor s’exhibeixen a la Diada

Ens trobam pràcticament a les acaballes de la temporada, però encara hi ha activitat i gresca a la pista del Bàsquet Manacor. Aquesta setmana va tocar als menuts i menudes del club, que, juntament amb altres nins i nines d’altres clubs de la comarca, van participar a la Diada de Bàsquet infantil no federat organitzada pel Consell de Mallorca, en col·laboració amb el B. Manacor

La diada es va celebrar a la pista del B. Manacor i, per part del club manacorí, hi van assistir una cinquantena de nins i nines que en un futur no molt llunyà passaran a formar dels equips federats en la categoria premini.

El Bàsquet Manacor va presentar tres equips formats per jugadors i jugadores de 6 i 7 anys. A més, els nins i nines de 4 i 5 anys van participar als circuïts preparats expressament per a ells, amb la resta de participants del llevant mallorquí.

Enhorabona a l’organització i a la tot l’equip de l’Escoleta del Bàsquet Manacor que van exercir d’amfitrions i que sempre estan oberts a noves incorporacions de nins i nines que vulguin jugar a bàsquet i passar-ho bé.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com