El CB Jovent, Campió del Trofeu Júnior

23 abril 2013 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El passat cap de setmana es va disputar la Final a 4 del Trofeu Júnior femení a Ses Canaletes. Una Final a 4 que ha coronat al CB Jovent d’Alaior com a just guanyador, repetint el títol assolit en la competició de lliga, després de derrotar en la final al CB Ferreries.

El CCE Sant Lluís i el CB Ferreries van encetar aquesta Final a 4 amb un partit molt igualat. Les locals van començar bé el partit però poc a poc va anar desapareixent el encert a la cistella lo que ho va aprofitar el CB Ferreries per posar-se per devant el marcador. No va ser el millor dia de les lluisseres, que van acusar els nirvis i van caure derrotades 37-42 devant un bon CB Ferreries.

A l’altre semifinal el CB Jovent d’Alaior es va desfer del CD Alcàzar imposant la seva superioritat en la segona part. Fins a les hores les vermelles van plantar cara a les d’Alaior. Al final del partit triomf clar per el Campió de Lliga, 38-61.

.

En la lluita per el tercer i quart lloc s’enfrontaven el CD Alcàzar i el CCE Sant Lluís. Les blaves afrontaven el partit sense les Cadets, que estèien celebrant el títol de lliga i poc van poder fer devant un bon equip com es el CD Alcàzar, que se va endur el partit per 20 punts de diferència.

Quedava per jugar la gran final, entre el CB Ferreries i el CB Jovent. Les de Alaior no van donar opció a la sorpresa, proclamant-se campiones del Trofeu Júnior femení.

Desde el nostre club volem donar l’enhorabona al CB Jovent d’Alaior per el títol i desitjar-lis molta sort per el Campionat de Balears.

Fotos: Toñi Soler

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com