Basket ; Campionat de Balears de sa categoria júnior masculina

25 abril 2013 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Fútbol
IMG_0173-216x300

Ja tenim aquí ses fases balears de bàsquet  I es primer serà aquest pròxim cap de setmana a Eivissa amb sa disputa des campionat de Balears de sa categoria júnior masculina amb sa participació de s’Alcazar-Mármoles Sirerol. No ho tindran fàcil es al.lots de Siso Pons davant es tres rivals que es trobarà. Per començar divendres es trobarà a s’amfitrió, i campió d’Eivissa, Bàsquet Sa Real, un equip que ha estat competint tota sa temporada, i amb molt bon nivell, juntament amb es equips sèniors de s’illa germana.

Dissabte tocarà es torn des campió de Mallorca, actual campió de Balears i gran favorit, Salle de Palma. Un equip imbatut que ha guanyat sa lliga de Mallorca amb 4 victòries de marge sobre es segon classificat. I per finalitzar es campionat, es diumenge, s’Alcazar s’enfrontarà as subcampió de Mallorca, el Sant Josep. Cal recordar que s’ha classificat després de vèncer en la F4 que van jugar es classificats entre ess llocs 2 al 5 en la lliga mallorquina.

Des d’aquí volem desitjar molta sort a tota sa plantilla i cos tècnic que es desplacen a Eivissa amb es convenciment que ho donaran tot en representació des colors vermells i de sa nostra illa.

CALENDARI

Divendres 26 d’abril.

19 h. Sant Josep – Salle Palma 00 – 00

21 h. CD Alcázar-Mármoles Sirerol – Sa Real 00 – 00

Dissabte 27 d’abril.

16 h. Salle Palma – CD Alcázar-Mármoles Sirerol 00 – 00

18.15 h. Sa Real d’Eivissa – Sant Josep 00 – 00

Diumenge 28 d’abril.

09.30 h. CD Alcázar-Mármoles Sirerol – Sant Josep 00 – 00

11.30 h. Salle Palma – Sa Real 00 – 00

Fotos: TONI PONS BARRO-

 

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente:Deportemenorca.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com