CRONICA CARRERAS HIPODROM DE MAO DIADA HIPICA 1-5-2013

3 mayo 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Tambor i Nimbus du Linon brillen en la diada hípica

Tambor aconsegueix la victòria en l’especial velocitat i l’especial nacionals. Les quadres Vinent i les quadres Parpal aconsegueixen dues victòries cada una.
A l’hipòdrom de maó es celebra la XXVIII edició de la diada hípica, amb la presencia de diferents polítics que entregaren els trofeus, un total de catorze carreres , dos espectacles eqüestres per part de la Yeguada Biniarroga Vell i el club eqüestre Equimar, una cursa de ponis amb obstacles i un gran ambient animaren la jornada.
La jornada matinal començava amb l’especial dames Sans Rival SB amb la debutant Carla Pons que debutava com a conductora, dominarien gran part de la cursa, en els darrers 500 metres Vannah Idole canviava el ritme i guanyava amb facilitat de la ma de Loida Garcia, Unati sorprenia i era segona i Sans Rival SB acabava tercera. Era el torn per als aprenents, Utha Duran de la ma de Malen Amer no donava opció als seus rivals i guanyava la segona cursa del mati, Obolo Broline i Usain Bolt HM completaven el pòdium..La tercera del mati era per als poltres de dos anys , de la generació B que corrien per primera vegada, Baby Sund no va tenir rival i es va fer amb una còmoda victòria de la ma de Sito Segui, Blacki de Jord i Beautiful Dream completaven el trio. Seguidament era l’especial trot Muntat, Stel de Murallet que partia com la gran favorita al triomf no fallava i guanyava la cursa a un 1,18, Novo la ratterie i el seu company de quadres Neo de Nancras completaven el trio. Tana Sund SO marcava el ritme de l’especial velocitat, Tambor es mantenia a la seva esquena en tot moment, a falta de 300 metres Tana Sund SO no podia mantenir el ritme i això o aprofitava Tambor per arribar en solitari a la línia d’arribada, aturant el cronometre en 1,17, Sirius des Gapree completava un gran remat era segon i Unaltre SB tercer. Per a tancar el mati, brillant victòria de la nova adquisició de les quadres Biniati, Othello des Levres de la ma de David Fernandez, segon seria el mallorquí Tite Loulote i tercer Lucky d’as Pont.

 

La jornada del capvespre ens reservava una cursa per a nacionals de primera categoria i unaltre per a internacionals de primera categoria, la primera cursa especial fou la de nacionals, a la sortida Misterios Mar i Saleroso es desmuntaven quedant a la coa del grup, Tambor era el mes ràpid darrere de l’autostart, Sireneta MO i Unaltre SB provaven de superar a Tambor però tots dos quedaven fora de carrera desmuntant-se en la primera volta, després era Truc des Pres que es posava al costat de Tambor i seguidament Saleroso avançava per l’exterior, entrant a la darrera volta semblava una lluita tancada entre Tambor i Truc des pres, però en els darrers metres a punt va estar de sorprendre Misterios Mar, al final victòria per a tambor, segon fou Truc des Pres i Misterios Mar acabaria tercer. L’especial internacionals seria dominada des del principi per Nimbus du Linon de la ma d’Emilio Mondejar, a la darrera volta Nimbus du Linon i Quitou Royal s’emparellaven i ens donaven un vertader espectacle, al final victòria per a Nimbus du Linon i segon Quitou Royal, tots dos aturaren el cronometre a 1,17, Sirius des Gapree acabaria tercer. De la resta de la jornada del capvespre destacar el doblet de les Quadres Vinent amb Olympia di Jack i Oree Atac i les Quadres Parpal amb Tirano Mixo de la ma de Paco Parpal i Tiritona amb Toni Roca, també aconseguien la victòria el cavall mallorquí Vent da Mar i Niki Monsol amb Carlos Pons.

Josep Olives

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com