Éxito de participantes y público en la primera prueba atlética “10 klm. Grupo Fleming-Trofeu 40 aniversari”

6 mayo 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Fernando Gilet, Damià Vich y Toni Vidal entregaron los premios a los ganadores de la prueba de 10 klm

Pie de foto 2: Momento de la salida de la prueba atlética.

Èxit de participants i públic en la primera prova atlètica «10 klm. Grup Fleming-Trofeu 40 aniversari «

Fernando Gilet, tinent de batle de Cultura i Esports: «Aquesta prova demostra l’excel·lent estat de forma de la nostra ciutat que viu un moment de gran efervescència atlètica»

Palma, 5 de maig de 2013. – El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, acompanyat pel director general d’Esports, Damià Vich i el propietari del Grup Fleming, Toni Vidal, ha lliurat avui els premis als participants de la cursa popular «10 km. Grup Fleming-Trofeu 40 aniversari «, organitzat per aquesta escola de formació i Elite Chip. L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal d’Esports (IME), ha col·laborat en aquesta cursa que ha comptat amb la participació de més de 300 atletes en un recorregut urbà.

Fernando Gilet s’ha mostrat molt satisfet per la celebració de proves esportives d’aquest tipus ressaltant que «amb aquestes proves atlètiques es manifesta, un cop més, l’excel·lent estat de forma de la nostra ciutat que viu un moment de gran efervescència atlètica. Aquesta prova, exemple de les bondats i avantatges de la col·laboració publico-privada, ha resultat un èxit d’organització, participació i dinamització a través de l’esport a Palma i en particular de la barriada de Bons Aires. Vull felicitar en nom de l’Ajuntament de Palma al grup Fleming per aquesta iniciativa i pels 40 anys de dedicació a la formació de milers de palmesans”.

La «10 km. Grup Fleming – Trofeu 40 aniversari «ha començat a les 10 del matí davant del número 15 del Camí de Jesús de Palma i s’ha desenvolupat per un circuit urbà per diversos carrers de Palma.

La cursa s’ha dividit en una prova de quatre quilòmetres de longitud i en la prova reina de 10 quilòmetres que ha conclòs amb la victòria de Toumi Dahmani, seguit i José María Diaz Roig i Calos Outon Besada.

En finalitzar la carrera, s’han lliurat trofeus als guanyadors de diferents categories per edats, tant masculines com femenines, i s’ha sortejat entre els participants un viatge a Nova York patrocinat per Air Europa, una estada d’una setmana gratis en un hotel de la cadena HM i quatre pneumàtics cedits per l’empresa Pneumàtics de Binissalem.

El propietari del grup Fleming, Toni Vidal, ha assegurat, per la seva banda, que l’èxit d’aquesta primera prova «és suficient aval per començar a preparar la de l’any següent que, igual que aquest, coincidirà amb la celebració del Dia de la Mare».

Peu de foto 1: Fernando Gilet, Damià Vich i Toni Vidal lliurar els premis als guanyadors de la prova de 10 klm.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com