DINAR FINAL DE TEMPORADA DISSABTE DIA 15 DE JUNY.

30 mayo 2013 | Por Redacci√≥n | Categoria: comunicados, F√ļtbol
C.E. FERRERIAS

Com cada any posar√©m el punt final a la temporada amb un dinar per tots els nostres jugadors, entrenadors, delegats, aficionats i socis, sera el dissabte dia 15 de junt en el Camping s’Atalaia, ho celebrar√©m amb una paella i torrada de carn per els m√©s petits.

Tots els jugadors hi estan convidats de totes les categories, així com els entrenadors i delegats.

Els interessats ja es poden apuntar, a les oficines del club de 18,30 a les 20 hores, o telefonant al numero 971 37 37 21.

També podeu telefonar al directiu Sebastià Torrent: 680 26 84 76.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com