Menorca aconsegueix Set Títols a les Finals Balears en Gimnàstica Artísitca i Tir de Fona

30 mayo 2013 | Por Redacción | Categoria: Gimnasia Artística, Otros Deportes
Gimnasia artistica

La final de Gimnàstica Artística es va cel·lebrar al Pavelló municipal d’Esports d’Inca, on les esportistes menorquines van fer un bon paper en aconseguir un tercer lloc en categoria infantil per part de Gemma Pons (Club Gimnàstic Ciutadella), en categoria cadet, Júlia Villalonga ( Club Gimnàstic Ciutadella) va obtenir el 3er lloc i Paula Vidal ( Gimnàstica Ajuntament des Migjorn Gran) va quedar campiona de Balears. Al mateix temps, Menorca va ser 2on classificat en la competició per equips de la categoria cadet.

Per altra banda, en la competició de Tir de Fona, els menorquins van demostrar la bona feina que s’està fent en aquest esport a Menorca, ja que dels quatre participants que hi van assistir, tres d’ells van aconseguir fer pòdium.

Oliver Pons va quedar segon de la categoria infantil masculí, mentre que el seu company Raul Lopera va ser el campió de la mateixa. En la modalitat femenina, Luana Pons va quedar en tercer lloc de la categoria infantil. Aquests campionats de Balears de l’Esport per a l’Edat Escolar estan organitzats per la Direcció General d’Esports del Govern de les Illes Balears, amb la direcció tècnica de les respectives federacions, i són el colofó final a la feina feta durant la temporada dels joves esportistes menorquins.

Per la seva part, el conseller de Cooperació Local, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca, Juanjo Pons, destaca que aquests resultats són un alicient per continuar treballant conjuntament en benefici dels nostres joves esportistes i la seva formació”.

Fuente: Consell Insular de Menorca

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com