II Torneig volei platja Festes de Sant Marçal 2013

6 junio 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

El proper dissabte 29 de juny, amb motiu de les festes de Sant Marçal 2013, tindrà lloc el II Torneig de volei platja Festes de Sant Marçal, organitzat per l´Ajuntament de Marratxí i el Club Voleibol Pòrtol.

Els partits es disputaran a la pista de volei platja ubicada en el complexe poliesportiu de Son Caulelles, just devora el camp de futbol i la piscina municipal de Pòrtol.

Es competirà en la modalitat de 4×4 i els equips poden ser masculins, femenins o mixtes. L’edat mínima per inscriure’s és de 14 anys. Els partits començaran a partir de les 16:30 h (reunió per explicar el desenvolupament del torneig 16:15 h).

El torneig és 100% gratuït quedant a càrrec dels equips el tema de la hidratació.

Per formalitzar la inscripció us heu de descarregar aquest formulari, emplenar-lo i enviar-lo a la direcció de correu electrònic tia@voleibolportol.com

El sistema de competició dependrà dels equips participants i es publicarà a la web del club www.voleibolportol.com a partir de divendres dia 28 de juny.

Data límit d´inscripció dimecres 26 de juny encara que les places són limitades, no esperis al darrer moment per apuntar-te!!!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com