Escola de volei platja estiu 2013 del CV Pòrtol

18 junio 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Volley

El programa d´activitats del CV Pòrtol per aquest estiu no atura i tenim el plaer de presentar-vos la III edició de l´Escola de volei platja del Club Voleibol Pòrtol.

L´activitat es realitzarà a la pista de volei platja de Pòrtol, devora el camp de futbol i la piscina municipal.

Seran 2 dies per setmana, dimarts i dijous, i com els mesos de juliol i agost fa molta calor l’horari serà de 19:30-21:00 h. El preu és de 30 € per mes.

L´escola està pensada tant per els més petits, a partir de 8 anys, com per adults, tots sou benvinguts.

Per formalitzar la inscripció us heu de descarregar aquest full, emplenar-lo i enviar-lo juntament amb  l’ingrés al compte de Sa Nostra del club 2051 0054 67 1032026564 afegint “escola platja + el nom del o la participant” i fer arribar una còpia a l’adreça de correu electrònic presidencia@voleibolportol.com

Per a més informació o si teniu qualsevol dubte vos podeu posar en contacte a l´adreça de correu electrònic abans esmentada.

Vos hi esperam a tots i totes!!

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: F.D.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com