Cap de setmana d’esport a la platja

8 julio 2013 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Playa

La platja del Mónaco acull del dia 5 un torneig de futbol platja que es desenvoluparà durant tot el cap de setmana amb la participació d’un total de 23 equips distribuïts en tres categories (Benjamí/Aleví, Infantil/Cadet i Sènior).

El campionat es jugarà cada dia des de les 9:30 hores del dematí, i fins ben a prop de la mitja nit. Demà diumenge, està previst que es disputin les finals.

El campionat de futbol platja, organitzat per la regidoria d’Esports i per l’Associació Clubs de Futbol de Sóller (ACFS), és la segona vegada que es disputa a Sóller. L’any passat es va fer a la platja den Repic. Emperò, enguany s’ha optat per traslladar-lo al Mónaco i evitar molèsties als bars i restaurants del passeig.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: .saveu.cat

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com