Fútbol Femeni; Ajuntament de Maó i Sporting Illa de Menorca jugan un partit solidari

8 julio 2013 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino

El món de s’esport és solidari. I divendres hi va haver una prova més d’açò. L’Sporting Illa de Menorca femení i un combinat de s’Ajuntament de Maó, entre regidores i funcionàries, capitanejades -i mai millor dit- per sa batlesa Agueda Reynés, es van enfrontar al Municipal de Maó per recaptar fons per as Banc d’Aliments des municipi. Es resultat va ser lo de menys. Sa finalitat va ser un acte social per aconseguir aliments per as que ho estan passant malament. Es colegiado de Regional, Toni Andreu va voler aportar es seu gra de sorra dirigint es partit i entre rialles i altres ‘col · laborar’ a sa festa.

 

 

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Deportesmenorca.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com