CCE Sant Lluís Basket; Renovacio Lluis Pons Livermore

13 julio 2013 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Lluis-Pons-2-200x200

Hi haurà tercera part del mètode “Livermore Training“, després de la renovació d’en Lluis Pons Livermore com a preparador físic de la secció de bàsquet del CCE Sant Lluís

En Lluís continuarà per tercera temporada consecutiva aplicant el seu famós mètode d’entrenament físic que tants bons resultats ha donat les dues temporades passades.

El preparador físic lluisser va arribar de la mà d’en Xavi Carreras com a responsable de l’estat físic de l’equip que militava a la 1ª Balear. Ell va esser un dels grans culpables de la consecució del títol de Balears de la categoria, que donava accés a las fases d’ascens a EBA que es van disputar a Guardamar, Alacant, en la que ha estat la millor temporada de l’història del bàsquet lluisser.

Es va guanyar a pols la renovació i va augmentar el seu “camp d’acció”, convertint-se en el responsable de la preparació física de tota la secció, i aplicar així el Livermore Training a tots els equips del CCE·. Un mètode que una vegada més ha portat a tots els equips al final de temporada en un gran estat de forma. El final de temporada de l’equip de Primera Autonòmica ha tornat a estar un exemple.

Cal recordar que en Lluís ha estat lligat sempre a l’esport lluisser, i en concret al bàsquet. També es un reconegut tirador de fona. Actualment treballa en el Gimnàs Relise, col.laborador del CCE Sant Lluís,  a demés de ser Personal Trainer. Està en possesió del títol de Tècnic Superior en activitats físiques i esportives i es expert en dietètica i nutrició. Està especialitzat en programacions personalitzades i entrenaments d’alta intensitat.

Una gran notícia per el CCE Sant Lluís

 

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Sports de ca Nostra

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com