Juan Moreno campeonato en la 1 ª Carrera Popular de verano

14 julio 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Juan  Moreno

Juan Moreno Mercadal, va esser el guanyador absolut de la 1 ª Cursa Popular d’estiu celebrada la Ciutadella, la cursa popular del 9 de Juliol. Moreno va Marcar sin crono de 13:29 por Recorre els 4.300 m del recorregut, obtinguen Una Victòria molt comoda i amb molta Autoritat. El va Seguí en segon lloc el seu empresa de equipos en LLuis Torres i en Tercer lloc en Pedro Palliser. Molt bon papel També d’en Ruben Bovillo Que va Acabar 4 º absolut.

Destacar es Categorías veteranes la Victòria en M-40 a n’en Chema Rodríguez, seguit d’aprop por Juanjo en Cerro. El 2 lloc en M-45 d’en Dani Portella, les victorias en les seves categorías d’en Biel Carreras, Pedro Goñalons, Vicente López i Pilar Olmo.

Juan Moreno campio en la 1ª Cursa Popula d’estiu

Juan Moreno Mercadal, va esser el guanyador absolut de la 1ª cursa popular d’estiu celebrada a Ciutadella, la popular cursa del 9 de Juliol. Moreno va marcar un crono de 13:29 per recorre els 4300 m del recorregut, obtinguen una victòria molt còmoda i amb molta autoritat. El va seguí en segon lloc el seu company de equip en LLuis Torres i en tercer lloc en Pedro Palliser.  Molt bon paper també d’en Ruben Bovillo que va acabar 4º absolut.

Destacar en categories veteranes la victòria en M-40 a n’en Chema Rodriguez,  seguit d’ aprop per en Juanjo Cerro. El 2 lloc en M-45 d’en Dani Portella, les victòries en les seves categories d’en Biel Carreras,  Pedro Goñalons, Vicente Lopez i Pilar Olmo.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com