Staff tècnic del CV Pòrtol per la temporada 2013-14

19 agosto 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

Ens atracam a finals d’agost i toca començar a llevar la pols del pavelló per tal de què dia 2 de setembre es posin a rodar les diferents categories del Club Voleibol Pòrtol les quals defensaran el nostre escut en la temporada 2013-14, una temporada que volem que sigui especial perquè complim 20 anys!!!!

El club no seria res sense els nostres jugadors i jugadores, estam aquí i fem feina per voltros, perquè la família del CV Pòrtol sigui cada dia un poquet més gran, i perquè això sigui factible necessitam els entrenadors i entrenadores que ens ajuden en la tasca de formació dels nostres jugadors i jugadores. Ens sentim molt orgullosos de presentar-vos a l’staff tècnic per la temporada 2013-14:

Escoleta (de 6 a 11 anys): Laura Soria – Carme Caimari – Benjamín Izquierdo (a partir de gener)

Infantil masculí (12 i 13 anys): Jaume Brunet

Infantil (12 i 13 anys) i cadet femení (14 i  15 anys): Francisca Rodríguez (Panchi) – Cristina Martínez

Cadet masculí (14 i  15 anys): Arnau Garau

Juvenil femení (de 16 a 18 anys): Jorge Iglesias

Juvenil masculí (de 16 a 18 anys): Roberto Sollberger

2ª balear masculí (+ de 19 anys): Carlos Bibiloni

2ª balear femení (+ de 19 anys): Luana Franco – Toni Pareja

1ª balear masculí (+ de 19 anys): Vincente Rodríguez

1ª balear femení (+ de 19 anys): Vincenzo Iuorno

La directiva continua formada per la presidenta Carme Gayà, el director esportiu José Luís Soria i el director tècnic Tià Arrom.

Com podeu veure i després de molta feina tornam a sortir en totes les categories, sou molts i moltes els que heu contactat amb nosaltres per demanar-mos si tindríeu lloc i la resposta sempre és i serà, tots sou benvinguts a formar part de la família del CV Pòrtol!!

 

Staff técnico del CV Pòrtol para la temporada 2013-14

 

Nos acercamos a finales de agosto y toca empezar a quitar el polvo del pabellón para que día 2 de septiembre se pongan a rodar las diferentes categorías del Club Voleibol Pòrtol las que defenderán nuestro escudo en la temporada 2013-14, una temporada que queremos que sea especial porque cumplimos 20 años!!

El club no sería nada sin nuestros jugadores y jugadoras, estamos aquí y hacemos trabajo para vosotros, porque la familia del CV Pòrtol sea cada día un poquito más grande, y para que esto sea factible necesitamos los entrenadores y entrenadoras que nos ayudan en la tarea de formación de nuestros jugadores y jugadoras. Nos sentimos muy orgullosos de presentaros al staff técnico para la temporada 2013-14:

Escoleta (de 6 a 11 años): Laura Soria Carmen Caimari Benjamín Izquierdo (a partir de enero)

Infantil masculino (12 y 13 años): Jaume Brunet

Infantil (12 y 13 años) y cadete femenino (14 y 15 años): Francisca Rodríguez (Panchi) Cristina Martínez

Cadete masculino (14 y 15 años): Arnau Garau

Juvenil femenino (de 16 a 18 años): Jorge Iglesias

Juvenil masculino (de 16 a 18 años): Roberto Sollberger

2 ª balear masculino (de 19 años): Carlos Bibiloni

2 ª balear femenino (de 19 años): Luana Franco Toni Pareja

1 ª balear masculino (de 19 años): Vincente Rodríguez

1 ª balear femenino (de 19 años): Vincenzo Iuorno

La directiva sigue formada por la presidenta Carmen Gayà, el director deportivo José Luis Soria y el director técnico Tiá Arrom.

Como puede ver y después de mucho trabajo volvemos a salir en todas las categorías, son muchos y muchas los que ha contactado con nosotros para pedir bocado si debería lugar y la respuesta siempre es y será, todos sois bienvenidos a formar parte de la familia del CV Pòrtol!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com