El FÍSICS CIUTADELLA, més internacional que mai

2 septiembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Simon Hall y su hijo  Lion Hall

Aquests passats dies han passat pel gimnàs FÍSICS CIUTADELLA l’anglès Simon Hall,  acompanyat pel seu fill Lion Hall de 9 anys que practica des de fa 2 anys. Van visitar el gimnàs per a fer un petit entrenament i una primera presa de contacte amb la modalitat de Soo Bahk Do a Menorca.

 

Simon Hall, resident a Dereham (Anglaterra), entrena allà baix les instruccions del mestre Paul Salter. A més a més. com que és informàtic, ha creat una pàgina web soobahkdouk.com que serveix per promoure aquest art, tot i que ens comentava en la seva visita que al seu país, «el Soo Bahk Do Moo Duk Kwan està molt extès, quasi al mateix nivell que el karate japonès».

 

Conten des del FÍSICS CIUTADELLA que al Soo Bahk Do hi ha dos objectius: «El primer i fonamental, aconseguir aturar els conflctes externs i interns. I el secundari, millorar les relacions humanes a través de l’art». Aquest últim objectiu és el que ha aconseguit la família Hall a Ciutadella, «ja que hem apropat a gent de dues cultures diferents per el simple plaer d’entrenar junts».

 

Simon Hall va proposar inclòs a FÍSICS crear una petita xarxa on els visitants anglesos -que no són pocs a Menorca- «puguessin entrenar amb nosaltres al gimnàs facilitant l’intercanvi d’experiències i coneixements», comenten des del gimnàs.

Familia